VANYA VAN LUYN

“Net als alle andere collega’s passen ik en mijn dromen eigenlijk niet in een paar korte zinnen. Als ik de voldoening die ik haal uit mijn dagelijkse bezigheden in een paar zinnen moet omschrijven, dan wordt het vanzelf een boek. Een heel dik boek.

Een boek over mensen, hun dromen en ambities, de hobbels in hun carrière en hoe ik mijzelf met Pieterman dagelijks rijk mag prijzen hierin te steunen, sturen en helpen om dromen te realiseren en successen te bereiken. Een boek met een roze kaft. Een boek met de prachtigste verhalen erin, overwinningen op jezelf, successen die je nooit voor mogelijk had gehouden.

Ik pas niet in een paar zinnen, Pieterman past niet in een paar zinnen, er passen gelukkig wel zinnen bij ons. En bij mij:

“The ones who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do, so dream big, realize bigger”

BEREIKBAAR VIA

vluyn@pieterman.com