SUCCESVOL IN
LEIDERSCHAP

Succesvol in leiderschap

Dit kun je verwachten

  • Intake
  • Leerstijlentest
  • Online assessment
  • Uitgebreide lunch, koffie, thee, frisdranken en versnaperingen
  • Deelnamecertificaat
  • Individuele consultatieperiode van drie maanden

Doelgroepen

  • Directieleden
  • Managers en leidinggevenden
  • Deelnemers in een strategische rol/functie

Leiderschap training

Naast de focus op het dagelijkse proces willen je ook graag aan de toekomst denken. Waar wil je staan met je organisatie of afdeling over vijf jaar? Wat zou je willen bereiken en hoe ziet deze droom eruit? In de leerweg visievorming & leiderschap wordt jouw visie (verder) gevormd en krijg je tijdens de leiderschap training de handvatten om binnen deze visie je organisatie of afdeling verder te ontwikkelen en dus zo jouw skills in leiderschap te optimaliseren.

MEER OVER DEZE LEERWEG

Tijdens een leiderschap training trainen wij u precies datgene dat concreet effect op zal gaan leveren en direct resultaat zal laten zien. Dus kies de leerweg die het beste bij jouw doelstelling past!

TRAINERS

Wij geloven in practise what you preach. Ofwel, al onze trainers zijn gespecialiseerd in klantcontact, sales, coaching, leiderschap en begrijpen als geen ander waar jouw uitdagingen liggen. Wil je ze alvast bekijken? Bekijk dan onze verschillende trainingen!

ONLINE ASSESSMENT

Hoe gedraag jij je ten opzichte van anderen in verschillende situaties? Dat is in het kort wat dit assessment laat zien. Het geeft een beeld van je eigen gedrag. Maar dit geeft ook een beeld van het gedrag van je contactpersoon en hierdoor ook een advies over welk gedrag je kunt ontwikkelen om aansluiting te vinden naar een succesvol gesprek met een concreet resultaat.

Leerstijlen

leerstijlen engels

LEERSTIJLENTEST

Deze test geeft inzicht in jouw leerstijl of leervoorkeur. Het zegt dus niets over je kwaliteiten, maar over de manier waarop jij informatie verzamelt, dingen eigen maakt, nieuwe inzichten toetst, kortom, hoe je leert. De uitslag van deze test krijg je uiteraard zelf te zien, en daarnaast is het voor de trainer van groot belang om inzicht te hebben in jouw leerstijl zodat we de training, de oefeningen en werkvormen helemaal op maat voor je kunnen aanpassen.

Het is ook belangrijk om uw trainer goed op de hoogte te houden van de actuele technieken. Train de trainer is daarom zeer belangrijk!

BROCHURE

Meer weten over deze leerweg? Download hier de uitgebreide brochure.

Toch liever in-company?

In-company training is één van onze bedieningsconcepten. U geeft aan wat uw doelstellingen zijn, onze klantcontactspecialist geeft een advies en stelt samen met u het traject samen.