TRAIN DE TRAINER

Train de trainer

Dit kun je verwachten

  • Intake
  • Leerstijlentest
  • Online assesment
  • Blended learning via my.pieterman.com
  • Uitgebreide lunch, koffie, thee, frisdranken en versnaperingen
  • Deelnamecertificaat
  • Individuele consultatieperiode van drie maanden

Doelgroepen

  • Alle coaches/trainers/opleiders binnen de organisatie die regelmatig medewerkers ontwikkelen op verschillende vlakken
  • Alle coaches/trainers/opleiders die regelmatig zelf trainingen ontwikkelen op welk gebied dan ook

Benieuwd naar onze Summer Schools? Klik dan hier om ze te bekijken!

Train de Trainer

Een training geven of zelfs ontwikkelen kan heel lastig zijn. Daarom zeggen wij: ”Train de Trainer!” Deelnemers van trainingen hebben allemaal een andere leerstijl of zijn soms niet gemotiveerd. Daarnaast wil je het liefst interactie, ook als de ‘stof’ voornamelijk inhoudelijk is. In deze training leer je een training aan te passen/te ontwikkelen. Je eigen didactische vaardigheden worden onder de loep genomen door een professionele trainer, we leren je om te gaan met groepsprocessen en een scala aan werkvormen komt voorbij.

TRAINERS

Wij geloven in practise what you preach. Ofwel, al onze trainers zijn gespecialiseerd in klantcontact, sales, coaching, leiderschap en begrijpen als geen ander waar jouw uitdagingen liggen. Wil je ze alvast bekijken? Bekijk dan onze verschillende trainingen!

LEERSTIJLENTEST

Deze test geeft inzicht in jouw leerstijl of leervoorkeur. Het zegt dus niets over je kwaliteiten, maar over de manier waarop jij informatie verzamelt, dingen eigen maakt, nieuwe inzichten toetst, kortom, hoe je leert. De uitslag van deze test krijg je uiteraard zelf te zien, en daarnaast is het voor de trainer van groot belang om inzicht te hebben in jouw leerstijl zodat we de training, de oefeningen en werkvormen helemaal op maat voor je kunnen aanpassen.

Leerstijlen_succesvol_in_sales

ONLINE ASSESSMENT

Hoe gedraag jij je ten opzichte van anderen in verschillende situaties? Dat is in het kort wat dit assessment laat zien. Het geeft een beeld van je eigen gedrag, het geeft een beeld van het gedrag van je contactpersoon en hierdoor ook een advies over welk gedrag je kunt ontwikkelen om aansluiting te vinden naar een succesvol gesprek met een concreet resultaat.

BLENDED LEARNING

My.pieterman.com is de digitale leeromgeving van Pieterman Training die jou als deelnemer de mogelijkheid biedt tot blended learning. Hier kun je je vooraf voorbereiden door alvast de theorie door te nemen. Daarnaast kun je chatten met andere deelnemers en diverse filmpjes ter inspiratie bekijken. Dit zorgt voor een perfecte voorbereiding en borging voor jou en door de trainer.

Wilt u uw personeel ook beter kunnen begeleiden? Misschien is een training coaching dan iets voor u!

BROCHURE

Meer weten over deze leerweg? Download hier de uitgebreide brochure.

Toch liever in-company?

In-company training is één van onze bedieningsconcepten. U geeft aan wat uw doelstellingen zijn, onze klantcontactspecialist geeft een advies en stelt samen met u het traject samen.