Succesvol in Sales

Succesvol in Sales

Dit kun je verwachten

  • Intake
  • Leerstijlentest
  • Online Assesment
  • Uitgebreide lunch, koffie, thee, frisdranken en versnaperingen
  • Deelname certificaat
  • Individuele consultatie periode van drie maanden

Doelgroepen

  • Managers, accountmanagers en vertegenwoordigers
  • Consultants met een commerciële doelstelling

Sales

Sales is de fundering voor een gezonde organisatie. Het is van groot belang je relaties te beheren en uit te bouwen, doelstellingen te behalen en je vaardigheden te ontwikkelen. Alles om een goed resultaat neer te zetten. In de sales training is deze leerweg erop gericht om zowel jouw business intelligence als je skills te verbeteren en hierdoor nog succesvoller te worden.

MEER OVER DE SALES TRAINING

We trainen precies datgene dat concreet effect oplevert en direct resultaat laat zien. Kies de leerweg die het beste bij je doelstelling past.

TRAINERS

Wij geloven in practise what you preach. Ofwel, al onze trainers zijn gespecialiseerd in klantcontact, sales, coaching, leiderschap en begrijpen als geen ander waar jouw uitdagingen liggen. Wil je ze alvast bekijken? Bekijk dan onze verschillende trainingen!

LEERSTIJLENTEST

Deze test geeft inzicht in jouw leerstijl of leervoorkeur. Het zegt dus niets over je kwaliteiten, maar over de manier waarop jij informatie verzamelt, dingen eigen maakt, nieuwe inzichten toetst, kortom, hoe je leert. De uitslag van deze test krijg je uiteraard zelf te zien, en daarnaast is het voor de trainer van groot belang om inzicht te hebben in jouw leerstijl zodat we de training, de oefeningen en werkvormen helemaal op maat voor je kunnen aanpassen.

Sales training leerstijlen

Leerstijlen_succesvol_in_sales

Super training, echt heel veel van opgestoken en veel geleerd. Ik heb geleerd dat ik uiteindelijk alles naar mijn eigen hand kan zetten. Hier was ik mij in het verleden niet bewust van dat ik gesprekken zo kon sturen dat ik mijn klant daar krijg waar ik hem graag wil hebben, mijn doel. We hebben in de training veel met praktijk voorbeelden van andere cursisten en van mijzelf gewerkt. Daar heb ik veel van geleerd.

-Nathalie

ONLINE ASSESSMENT

Hoe gedraag jij je ten opzichte van anderen in verschillende situaties? Dat is in het kort wat dit assessment laat zien. Het geeft een beeld van je eigen gedrag, maar het geeft ook een beeld van het gedrag van je contactpersoon en hierdoor ook een advies over welk gedrag je kunt ontwikkelen om aansluiting te vinden naar een succesvol gesprek met een concreet resultaat.

BROCHURE

Meer weten over deze leerweg? Download hier de uitgebreide brochure.

Toch liever in-company?

In-company training is één van onze bedieningsconcepten. U geeft aan wat uw doelstellingen zijn, onze klantcontactspecialist geeft een advies en stelt samen met u het traject samen.