Succesvol in coaching

Succesvol in Coaching

Dit kun je verwachten

  • Intake
  • Leerstijlentest
  • Online assessment
  • Uitgebreide lunch, koffie, thee, frisdranken en versnaperingen
  • Deelnamecertificaat
  • Individuele consultatieperiode van drie maanden

Doelgroepen

  • Coaches, begeleiders en projectleiders
  • Managers, teamleiders en andere leidinggevenden

Coaching

Binnen een resultaatgerichte omgeving is het niet alleen van belang om medewerkers te ontwikkelen, maar is ook de borging een kritische succesfactor. Hoe zorg ik ervoor dat ik medewerkers vaardiger maak? Hoe kan ik concrete feedback geven en hoe motiveer ik op de werkvloer? De module coaching omvat alles om ervoor te zorgen dat resultaten behaald, geborgd en uitgebouwd worden.

TRAINERS

Wij geloven in practise what you preach. Ofwel, al onze trainers zijn gespecialiseerd in klantcontact, sales, coaching, leiderschap en begrijpen als geen ander waar jouw uitdagingen liggen. Wil je ze alvast bekijken? Bekijk dan onze verschillende trainingen!

ONLINE ASSESSMENT

Hoe gedraag jij je ten opzichte van anderen in verschillende situaties? Dat is in het kort wat dit assessment laat zien. Het geeft een beeld van je eigen gedrag, het geeft een beeld van het gedrag van je contactpersoon en hierdoor ook een advies over welk gedrag je kunt ontwikkelen om aansluiting te vinden naar een succesvol gesprek met een concreet resultaat.

LEERSTIJLENTEST

Deze test geeft inzicht in jouw leerstijl of leervoorkeur. Het zegt dus niets over je kwaliteiten, maar over de manier waarop jij informatie verzamelt, dingen eigen maakt, nieuwe inzichten toetst, kortom, hoe je leert. De uitslag van deze test krijg je uiteraard zelf te zien, en daarnaast is het voor de trainer van groot belang om inzicht te hebben in jouw leerstijl zodat we de training, de oefeningen en werkvormen helemaal naar jouw leerstijl aan kunnen passen. Zo garanderen wij altijd het beste resultaat.

Leerstijlen_succesvol_in_sales

Kijk ook eens naar onze sales training om door middel van betere coaching ook meer uit uw sales te halen!

BROCHURE

Meer weten over deze leerweg? Download hier de uitgebreide brochure.

Toch liever in-company?

In-company training is één van onze bedieningsconcepten. U geeft aan wat uw doelstellingen zijn, onze klantcontactspecialist geeft een advies en stelt samen met u het traject samen.