TRAINING COACHEN

De training coachen

Hoe zorg je er voor dat medewerkers zich ontwikkelen en ook blijven ontwikkelen? Daar gaat de training coachen over. Binnen iedere organisatie zijn er managers, coaches, begeleiders en andere leidinggevenden die het team dat klantcontact heeft aanstuurt. Belangrijk binnen dat team is dat alles en iedereen op elkaar is afgestemd en dat de medewerkers gemotiveerd blijven om het beste uit zichzelf halen. De training coachen is bedoeld om de leiders binnen teams te helpen met het halen van resultaten, deze te borgen en ook verder uit te bouwen.

Wat u leert binnen de training coachen

Het eerste gedeelte van de training coachen bestaat uit de fundamentels in coaching en sturing. Het tweede gedeelte binnen de training coachen is een advanced class. Hier gaan we dieper in op het aanscherpen van uw visie en het uitdragen daarvan zodat hier op zowel korte als lange termijn resultaten uit komen. We beginnen de training coachen met een leerstijlentest. Door deel te nemen aan de test, kunnen we zien wat uw favoriete leermethode is. Dit verwerken we ook in de training coachen zodat u oefeningen en werkvormen op maat krijgt van ons. Daarnaast houden we een online assessment. We gaan samen met u ontdekken hoe u momenteel coacht/aanstuurt en hoe de ander daarop reageert. Door verschillende situaties door te nemen tijdens de training coachen, krijgen we een goed beeld van uw werkmethode. Hierdoor kunnen we een goed advies geven over welke vaardigheden we tijdens de training coachen kunnen verbeteren om betere resultaten te krijgen.

Wat wij nog meer doen tijdens de training coachen

Een leertraject is volgens ons niet alleen het bieden van goede lessen en bruikbare informatie, maar ook vooral veel doen! Stapt u in de training coachen, dan krijgt u ook een individuele consultatieperiode van drie maanden. Bovendien bieden we met my.pieterman.com een online platform waarin alle theorie over de training coachen staat zodat u zich optimaal kan voorbereiden op de lessen. Het is tevens een plek waarin u kan chatten met andere deelnemers van de training coachen en staat vol met video’s over dit aspect van de organisatie ter inspiratie. De training coachen is kortom een zeer compleet traject waarin we u helpen met het optimaliseren van de aansturing van een team en het halen van concrete resultaten.