Staffing

DE IMPACT VAN MENSEN OP ORGANISATIEDOELSTELLINGEN 

Wij geloven dat succesvolle ondernemingen hun klant centraal stellen en vanuit een heldere visie dagelijks werken aan hun interne structuur, het leiderschap en dat platgetreden begrip ‘cultuur’. Samen met onze klanten bevorderen we vanuit HR perspectief tastbare vooruitgang op al deze terreinen. Dat doen we vanuit drie herkenbare diensten; Recruitment & Onboarding, Test & Assessment, Consultancy & Interim

ONZE DIENSTEN & AANPAK

1. Recruitment & Onboarding

Het succesvol invullen van functies is hartstikke lastig. Veel werkgevers zitten met een hengeltje aan de oever en vissen met zijn allen in dezelfde vijver. Anderen bevaren de oceanen en vangen ondanks de nieuwste hightech sleepnettechnieken nog steeds te weinig. Dat kan anders.  Ook het gefundeerd vaststellen van iemands geschiktheid, diens ontwikkelpotentieel en de match met de organisatie blijft altijd een punt van aandacht. Als dat niet op orde is, investeer je kapitalen in verkeerde mensen. Voor elke specifieke situatie (dus ook de jouwe) zijn er oplossingen te vinden die je kansen op blijvend succes vergroten.

Pieterman Staffing helpt je daar graag bij door jouw personeelsbehoefte goed te analyseren, samen met jou elementen van de selectieprocedure opnieuw in te richten, onderdelen voor je te verzorgen of de werving en selectie procedure volledig van je over te nemen. En we ondersteunen je graag bij het verbeteren van het inwerktraject zodat nieuwe collega’s zich welkom voelen, de weg weten, sneller ‘up and running” zijn maar, nog belangrijker, met plezier bij je werken.

2. Test & Assessment

Pieterman Staffing toont het talent van jouw (toekomstige) medewerkers. Met onze betrouwbare test en assessment instrumenten en diepte-interviews beantwoorden we vragen over mens en organisatie. Vraagstukken rondom selectie, ontwikkeling en oriëntatie van individuen of groepen die op elk niveau voorkomen. Daarom bieden wij onze tests voor LBO, MBO en HBO/WO normen aan. Ook meertalige onderzoeken of rapportages behoren tot de mogelijkheden.

Wat jouw vraag ook is, ons antwoord is er snel, betrouwbaar, betaalbaar, op maat en verwoord in een toepasbaar advies. Je ontvangt een leesbaar rapport, compleet met ontwikkelacties die je samen met de medewerker kunt inzetten om diens ambities en presteren te ondersteunen.

3. Consultancy & Interim

Pieterman Staffing ondersteunt ondernemers, management teams en HRM afdelingen op die veranderingsterreinen die de mensfactor raken.  Een open samenwerking is de basis van ons werk. Het gaat erom de kennis en energie die al binnen de organisatie aanwezig is te mobiliseren en te benutten. Vanuit die basis vullen wij dat met onze HR expertise en instrumenten aan. We geven aan langs welke weg dat in jouw specifieke situatie het beste kan en helpen je in alle fasen van het in- door- of uitstroomproces. Als daar extra menskracht voor nodig is, hebben we in veel gevallen ook een ervaren HR interimmer beschikbaar. Tijdelijke professionals waarmee je blijvende resultaten boekt. Tijdelijk, want je bent er immers niet bij gebaat dat er een permanente afhankelijkheid ontstaat van een externe partij. Medewerkers dragen zelf bij aan hun eigen succes en het management neemt de beslissingen zodat de organisatie als geheel zelf eigenaar is van de blijvende verandering.

 Neem een kijkje op de pagina over onze salestraining.

Benieuwd wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen?