SARITH BREEDIJK

“Geboren in 010 en nu woonachtig in 020, daarnaast werk ik in Breda. Zoals je snapt ben ik dus veel onderweg. Dit vind ik prachtig!

Het is geweldig om te zien hoe we in een klein land zo van elkaar verschillen. Het werken in de retail in Rotterdam schepte elke dag met veel klanten ruimte voor een praatje, in Amsterdam moest ik even schakelen, in de haast van de stad hebben mensen vaak minder tijd en moest ik wel heel erg mijn best doen gezelligheid te creëren. De Brabantse gezelligheid hier in Breda voelt elke dag als een warm bad. Deze kleine verschillen zijn uiteraard niet te vergelijken met mijn minor studie in China of backpack-avontuur in Indonesië. Deze ervaringen hebben me doen beseffen dat je soms je eigen visie moet laten zakken om je eigen horizon te verbreden. Het mooie is dat je op deze manier heel veel van elkaar en jezelf kan leren.

Uiteraard kan ik hier nog honderd jaar over verder praten maar graag nodig ik je uit mij of een van mijn collega’s te bellen om te zien wat we van elkaar kunnen leren!”

BEREIKBAAR VIA

+31 (06) 2844 3918

sbreedijk@pieterman.com

Evalueer hier de training van Sarith!