ROOSJE VAN OCHTEN

“Die zeer geconcentreerde zandkastelenbouwer, dat ben ik. Op mijn favoriete plek. Daar waar de zon schijnt, waar de golven zijn en de wind waait. Op het strand is geen dag hetzelfde. Je kunt er van alles, je hoofd leegmaken, lekker sporten of juist ultiem luieren.

Toen al hield ik me bezig met het vullen van emmers en het werken aan nieuwe, mooie bouwwerken. Als kind was het nog spelenderwijs en zeker niet met voorbedachten rade. Een aantal jaren later wordt er door mij nog steeds graag gebouwd. Aan zandkastelen kun je blijven schaven. Je kunt aanvullen en weghalen tot je trots bent op het resultaat. En dan? Dan begin je weer opnieuw, maar mét de kennis die is opgedaan en de wens het nog beter te doen.

Don’t be afraid to give up the good for the great”

BEREIKBAAR VIA
+31 (0)6 51 44 93 41
rvanochten@pieterman.com