ROB THEUNISSEN

“Je zou mij het best kunnen typeren als een ‘omdenker’; niet denken in bezwaren of belemmeringen maar altijd in: hoe iets WÉL kan.

Altijd op zoek naar serieuze uitdagingen en continue bezig met hoe zaken efficiënter aangepakt kunnen worden. Ik heb een ruime ervaring op het gebied van verandertrajecten en kennis van vele branches. Een stevige persoonlijkheid met bestuurlijke ervaring die op operationeel-, tactisch- en strategisch niveau kan opereren en samenwerken.

Ik help ondernemers door het doen van tijdelijke interventies op de as van mens, processen en/of middelen om te komen tot een efficiëntere- en effectievere bedrijfsvoering. Met als resultante: gemotiveerde medewerkers, gestroomlijnde processen en optimale klantbeleving waarbij bedrijfsdoelen worden gerealiseerd en mogelijk zelfs worden overtroffen.

Mijn aanpak bij bedrijfsissue’s is onderscheidend;  niet alleen op de korte termijn snel resultaten boeken maar vooral het op lange termijn creëren van permanente toegevoegde waarde.

Als gevolg van het combineren van lef, vakbekwaamheid en ondernemerschap, voer ik essentiële veranderingen ook daadwerkelijk door, die stuk voor stuk bijdragen aan een optimale klantbeleving.

Wordt u geconfronteerd met inefficiëntie in uw bedrijf? Heeft u achterblijvende omzet, veel klantklachten, ontevredenheid op de werkvloer, frequent- of langdurig zieke medewerkers? Of ervaart u onmacht in samenwerking of in aansturing? Neem dan gerust eens contact met mij op.

BEREIKBAAR VIA

+31 (0)6 36 00 03 30
Rtheunissen@pieterman.com