Projects

CREËREN EN OPTIMALISEREN VAN DE BESTE CUSTOMER JOURNEY

Pieterman Projects is onderdeel van de Pieterman Group. Naast de gedragsontwikkeling van mensen kunnen we vanuit Projects onze klant verder helpen bij de ontwikkeling en/of verbetering van zijn organisatie op het gebied van strategie en het meenemen van de organisatie naar de dagelijkse processen. Waarbij zowel de interne- alsook de externe klant in de breedste zin van het woord een volwaardige positie krijgt binnen het bedrijf. Door de inzet van Pieterman Trainingen kunnen we naadloos toewerken naar de gedragsverandering die past bij de ambitie van de organisatie.

De markt laat zien dat er bij bedrijven en organisaties een toenemende behoefte bestaat aan optimalisatie, verbetering en vernieuwing. Projects is specialist om  bedrijven en organisaties aantoonbaar verder te helpen door voor eindklanten permanente waarde toe te voegen middels veranderingen in gang te zetten en duurzame verbeteringen te verankeren.

We zien dat technologische- en sociale ontwikkelingen een grote impact hebben op de samenleving en de wijze waarop mensen en organisaties (samen)werken en zich ontwikkelen. Wij volgen deze ontwikkelingen op de voet en begrijpen de impact op de vraagstukken van onze klanten en leveren een zichtbare bijdrage aan de vraagstukken van deze tijd. Bedrijfskundige vraagstukken maken wij op een praktijkgerichte manier inzichtelijk en wij krijgen oplossingen werkbaar met een mensgerichte aanpak.

Vanuit onze overtuiging dat iets altijd kan verbeteren, zijn wij in staat medewerkers van organisaties dermate in hun kracht te zetten waardoor zij in staat zijn om op ontwikkelingen vooruit te lopen en daarmee de vertaalslag te maken van re-actief besturen naar pro-actief ondernemen. Dat is ook ons onderscheidend vermogen in de markt. Doortastend en praktisch!

Wij gaan niet eerder aan de slag nadat we het kernprobleem scherp hebben gekregen en we met elkaar de koers bepaald hebben voor pragmatische- en breed gedragen oplossingen. De project- en verbetermanagers van Pieterman Projects dragen hiermee bij aan een wereld waar mensen en organisaties zich duurzaam ontwikkelen. Van strategie tot en met realisatie, van executie tot borging; op een fundament van samenwerkingskunde, veranderkunde, organisatiekunde en project- en programmamanagement.

Wij zijn goed in ons vak en ontwikkelen ons voortdurend. Onze propositie en ervaring maakt hierbij het verschil. Onze adviseurs hebben een grote variatie aan kennisgebieden, ervaring en vaardigheden. Zo zijn zij bijvoorbeeld project- en programmamanagers, bedrijfsdeskundigen, interimmanagers, verandermanagers of HRmanagers. Wij zijn in staat om de brug te slaan met oog voor de mens en diens  persoonlijke ontwikkeling. Wij waarderen verschillen en stimuleren diversiteit. Door te verbinden, creëren wij synergie en daarmee ook een meerwaarde voor onze klanten. De complementariteit aan de labels Pieterman Trainingen en Pieterman Staffing stelt ons in staat een totaalconcept aan te bieden en dat maakt ons uniek.

Brochure Pieterman Projects

Meer informatie over Pieterman Projects? Download hier de brochure

Benieuwd wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen?