NAC VERKOOPT RECORDAANTAL SEIZOENKAARTEN!

14-07-2015

Tijdens de bel avond in ons Experience Center brak NAC Breda het record van het aantal verkochte seizoenkaarten. Dat record stond op naam van De Graafschap met 8.136, maar daar ging NAC onder begeleiding van onze specialisten ruim overheen. Aan het einde van de avond stond de teller op bijna 8.400!

Om zoveel mogelijk twijfelende seizoenkaarthouders alsnog over de streep te trekken, kropen de spelers, trainers en werknemers van NAC, bijgestaan door een aantal oud-NAC’ers, achter de telefoon. Onder begeleiding van onze specialisten kwamen de bellers beslagen ten ijs. En dat wierp zijn vruchten af: al snel kwamen de verlengingen in rap tempo binnen en nog binnen het eerste uur werd het record verbroken.

Het bleek een voorbode voor een schitterende avond. Met veel enthousiasme werden de lijsten afgewerkt en kwamen er mooie gesprekken op gang. Veel supporters waren blij verrast om een speler aan de telefoon te krijgen en besloten toch volgend seizoen een seizoenkaart te nemen en de ploeg te steunen. Dit alles resulteerde aan het eind van de avond in meer dan 300 verlengingen en een totaal aantal van bijna 8.400 seizoenkaarten.

Bekijk hier het artikel en videofragment van BN de Stem

Bekijk hier het interview met Jelle Drost door Zie Breda