MITCHELL HUIBREGTSE

Toen mij gevraagd werd om een stukje voor op de website te schrijven viel het kwartje pas echt. Ik mag de komende 9 maanden aan de slag in een dynamisch en energiek team. Als student mediamanager ben ik gewend om tussen allerlei verschillende facetten binnen de opleiding te schakelen.  En om dat dan nu in het ‘echte’ bedrijfsleven te mogen gaan toepassen vind ik heel spannend, maar man wat heb ik er zin in!

Zelf ben ik een groot fan van reizen, eten en ik ben ik een fervent festivalbezoeker (lekker origineel he? Ik weet het). Verder ben ik elk weekend werkzaam bij een cateringbedrijf. ‘Lees: als ik dus niet op een festival sta of uit eten ben’ Waar ik mijn passie voor horeca en liefde voor gastvrijheid graag uitoefen door bijvoorbeeld te bedienen op een bruiloft of achter de bar te staan bij Concert at Sea.

Ik weet zeker dat ik bij pieterman de kansen krijg om mij te ontwikkelen en ervoor te zorgen dat ik niet alleen voor nu, maar van de rest van mijn leven profijt zal hebben van wat ik hier zal leren.