Manon van der Heiden

Als een echte doener en dromer is geen droom voor mij te gek. ‘If you can dream it, you can do it’. Zo is dressage binnen de paardensport één van mijn grootste passies. Als ik hierin wil blijven groeien staan elementen als training, consistentie, vertrouwen en doorzetten centraal. Sport en succes zijn eigenlijk heel nauw met elkaar verbonden. Succes komt voort uit consistent hard werken, doorzetten, jezelf blijven ontwikkelen en vooral, veel plezier te hebben.

Pieterman is voor mij dé plek waar deze kernwaarden met elkaar samen komen en waar ik organisaties mag helpen gelukkiger te worden door een ideale klantbeleving. Niet alleen door te helpen ontwikkelen, maar vooral door zelf te blijven te groeien.

‘The fears we don’t face become our limits’.

BEREIKBAAR VIA

+31 (06) 13930253

mvanderheiden@pieterman.com