LEIDERSCHAPSTRAINING

Het online assessment

De leiderschapstraining biedt u ook een online assessment. Dit programma laat in het kort zien hoe u zich gedraagt tegenover anderen, in verschillende situaties. Het assessment laat u een beeld zien van uw gedrag en het gedrag van de contactpersoon. Hierdoor kunnen we binnen de leiderschapstraining een advies geven over welk gedrag u moet ontwikkelen om een succesvol gesprek met een ander te krijgen zodat u hier een concreet resultaat uit haalt.

Werken met blended learning

Onze leiderschapstraining wordt gegeven op basis van blended learning. Kort gezegd houdt dit in dat u zowel digitaal als face-to-face training van ons krijgt. Binnen My.Pieterman.com kunt u alvast de theorie doornemen. Bovendien is deze digitale leeromgeving tegelijkertijd een soort online klas. Chat met medecursisten over de leiderschapstraining en bekijk verschillende handige video’s om inspiratie op te doen. Hierdoor krijgt u van ons een optimale voorbereiding op de leiderschapstraining en is er borging voor u en door de trainer.

Wat u nog meer van de leiderschapstraining kan verwachten

De managers, directieleden en andere deelnemers die in een strategische functie een rol vervullen, krijgen met onze leiderschapstraining ook een persoonlijke begeleiding. Tijdens een periode van drie maanden krijgt u van ons ook individuele consultatie over leiderschap. Bovendien heten wij u altijd van harte welkom op de leiderschapstraining, met een uitgebreide lunch en diverse versnaperingen. In het Pieterman Experience Center in Breda helpen wij u graag vooruit met uw leiderschap en visie.

Leiderschapstraining in-company of open vorm?

Wij geven onze leiderschapstraining in het Pieterman Experience Center in Breda. Hier wordt zoals gezegd de leiderschapstraining afgestemd op u. Maar we kunnen bij Pieterman ook een stukje verder gaan; door in-company training aan te bieden. Wij komen dan trainingen bij u op locatie verzorgen. Meer weten hierover? Kijk op onze site voor meer informatie over in-company-trainingen.