GIVING

LIVE YOUR DREAM TEAM

Ook als je chronisch ziek bent, kun je de wereld aan. En dat gaan we laten zien. Olaf Oosterman weet precies wat het is om chronisch ziek te zijn en heeft als oprichter de ambitie om met een team van chronisch zieken en gezonde zeilers de Volvo Ocean Race te winnen. De campagne #FACES maakt het mogelijk om met je eigen selfie op het zeil mee te varen rond de wereld. Het project krijgt veel aandacht vanuit het buitenland en Pieterman is als Founding Partner als eerste in dit project gestapt. We ondersteunen in het zoeken van partners, het uitbouwen van de campagne en de uitvoer van het gehele project. Voor meer informatie, neem gerust contact met ons op!

BART DE GRAAFF FOUNDATION

Hoe bikkelhard was jouw start? Als ondernemer is het al lastig genoeg om te starten, laat staan dat je daarbij ook nog eens een fysieke uitdaging hebt. Zoals wij een droom hebben, zo ook kijken we naar de maatschappij waarin we leven en de mensen die hierbij horen. Welke dromen en ambities hebben zij? Hoe kunnen we daar een waardevolle bijdrage aan leveren? Met heel veel liefde en plezier werken we samen met de Bart de Graaf Foundation aan onze beider missies. Wat je geeft krijg je terug. Dit zien we in blije gezichten, in successen die de bikkels boeken en de warme reacties. Er is niets mooiers dan je talent inzetten om de wereld om je heen een beetje mooier te maken.

SOMEBODY CARES

Somebody cares is een fantastisch initiatief waar wij graag ons ‘steentje’ aan bijdragen! Een project die zich richt op de Roma, een minderheidsgroep in Roemenie. Somebody cares richt zich op drie dorpen waar ongeveer 400 gezinnen en 700 kinderen leven in extreme armoede. Er is geen stromend water en de sanitaire voorzieningen zijn bar slecht. Somebody cares heeft het op zich genomen om de kinderen een gedegen opleiding te kunnen bieden.

Samen met specialisten zetten we het schoolsysteem op touw, zodat 700 kinderen onderwijs krijgen en hiermee hun kansen vergroten op een mooie en stabiele toekomst.