Charlotte Ariza

“Mijn geschiedenis met Pieterman gaat lang terug, ruim 20 jaar. Inmiddels mag ik mij de “Nestor” van de organisatie noemen. Uiteraard heeft Pieterman in de loop van de jaren allerlei veranderingen ondergaan, maar de identiteit van de organisatie is vrijwel hetzelfde gebleven. Zo zit het bij mij ook een beetje; ik ben altijd dicht bij mijzelf gebleven.

Ik ben geen wereldreiziger, zoek en zocht het avontuur meestal niet ver van huis. De foto is genomen is Parijs, de stad waar ik een jaar gewoond en gewerkt heb. Ook in Spanje heb ik enkele jaren gewoond, Barcelona is mijn tweede ‘thuis’. Daar heb ik mijn man leren kennen. Wonen en werken in een ander land is totaal anders dan er op vakantie zijn. Het is uit je comfortzone komen, overal op af stappen, vrienden maken en weer verliezen, volhouden en loslaten. Wat blijft is een ervaring voor het leven en een schat aan mensenkennis.

En zo zit het ook met klantcontact; wie open staat voor de ander en zich sterk maakt voor warm, authentiek contact, wordt misschien wel eens een keertje teleurgesteld maar beleeft vooral veel mooie en waardevolle momenten.”

BEREIKBAAR VIA

cariza@pieterman.com