Carmen Gernler

Wie ben ik? Wat ben ik? Altijd moeilijk te omschrijven en dat zal denk ik ook altijd zo blijven. Ik ben namelijk een dromer eersteklas. Mijn gedachten schieten alle kanten op, net als mijn vakantiebestemmingen trouwens. Het gaat van een strandvakantie op Brazilië, naar rondreizen in een campervan door Schotland, naar wandelen tussen de rijstvelden in Indonesië tot aan dansen op Ibiza, ik vind het allemaal geweldig!

Dat is ook meteen waarom ik klantcontact en werken bij Pieterman zo leuk en uitdagend vind, het is ontzettend divers en het schiet alle kanten op. Ik krijg te maken met ontzettend veel verschillende mensen, organisaties en vraagstellingen waardoor ik veel meemaak en elke dag weer anders is.

In de tassenwinkel van mijn oom in Renesse ben ik voor het eerst als jong meisje in aanraking gekomen met klanten, vervolgens ben ik op de gordijnafdeling van een grote woonwinkel aan de slag gegaan waar ik met veel enthousiasme elke zaterdag klanten heb geadviseerd. Hier is de passie voor klantcontact ontstaan die vandaag de dag nog steeds mijn drijfveer is!

BEREIKBAAR VIA

+31 (0)6 53 88 22 05
cgernler@pieterman.com