BESTE OPLEIDER VAN NEDERLAND 2014

19-12-2014

Voor het tweede jaar op rij uitgeroepen tot Beste Opleider van Nederland in de categorie Sales & Marketing. Hiervoor beoordeelde het Nederlandse publiek, waaronder onze eigen deelnemers, opleidingsinstituten op inhoud, trainers en organisatie & contact.

In totaal brachten ruim 6.500 (oud-)deelnemers van 143 opleiders een stem uit. De award Beste Opleider van Nederland werd op 18 december 2014 uitgereikt en is een initiatief van opleidingsvergelijker Springest.

Deelnemers beoordelen de trainingen van ons van hoog niveau: “Trainen bij Pieterman gaat verder dan alleen verbeteren van klantcontact”. Ook benadrukt een klant: “Ze helpen je op maat met het verbeteren van heel je organisatie, zowel de teamtrainingen als de persoonlijke coaching op alle niveaus sluiten aan. Je merkt ook vaak direct de juiste gedragsveranderingen en het draagt bij aan een beter financieel resultaat. Zo bouwt Pieterman met ons mee aan een succesvollere organisatie.”

Bekijk alle beoordelingen op www.klantenvertellen.nl 

Hartelijk dank aan onze deelnemers en klanten die hun ervaring hebben gedeeld. De award Beste Opleider van Nederland is een mooie bekroning op onze samenwerking van afgelopen jaar!