Arjan van der Linden

 

‘If everything seems under control, you’re simply not going fast enough’
 
Ambitieus, gedreven, optimist, woordgrappen, energiek en enthousiast! Dit is in een nutshell wie ik ben.
Ik help graag mensen om mij heen en bekijk alles op een positieve manier. Een optimist pur sang. Maar ook sociaal. In de wereld van nu, waar social media en whatsapp een groot deel van onze dag innemen is het een feit dat contact tussen 2 of meer mensen een nieuwe dimensie heeft gekregen. Klantcontact, iets wat bij Pieterman hoog in het vaandel staat verandert ook. Het belang voor mij zit in een juiste mix tussen online en offline. We kunnen tegenwoordig veel sneller en overal met elkaar communiceren, maar mist net die ene belangrijke dimensie ‘echte emotie’. Ik geloof hierin want echte emotie is vereist om dichter bij elkaar te komen en de digitale muur te omzeilen.
 
Mijn grote passies zijn reizen, autosport en hardlopen. Reizen is een prachtig iets. Landen ontdekken, je mengen in compleet onbekende bevolkingen en gewoon op eigen houtje je reis organiseren, ervaren en beleven. Autosport is een passie die ik al lang heb. In mijn studententijd heb ik zelfs de kans gepakt om met een team studenten de eerste volledig elektrische racewagen te ontwikkelen. Een ervaring die niemand mij meer afpakt. Daarnaast is sport ook een grote passie. Mijn grote droom? De marathon van New York onder de 3 uur. Waar een wil is, is een weg.
 
Laten we elkaar inspireren!