ALLES IS SALES

JOUW AMBITIES REALISEREN? DOE DAN NU MEE! 

Deel nu jouw alles is sales moment

En win je eigen trainingstraject of een van de andere prijzen!

Ter inspiratie een alles = sales moment van collega Renske; ”ik overtuigde de vuilnismannen met een vriendelijk briefje toch mijn overvolle kliko mee te nemen”
ALLES IS SALES, toch? ;-)

Of neem een sales cursus bij ons af!

Vul onderstaand je gegevens in & win!

Maak nu kennis met onze gloednieuwe

Customer Contact Academy!

Pieterman Training ontwikkelt jouw klantcontact talenten in onze Customer Contact Academy. Want of je nu accountmanager bent of juist in een customer service functie werkt, wij geloven: ALLES IS SALES. En misschien ben je stiekem wel een grotere salestopper dan je denkt?

Je maakt ook kans op onderstaande prijzen!

Business seats met luxe drankjes bij NAC
t.w.v. 120 EURO

Het boek Shoedog van Phil Knight (oprichter van Nike) t.w.v. 25 EURO

  Zonder budget wilde ik mijn vriend ten huwelijk vragen. Alles is sales dus met een goed verhaal heb ik mijn eigen filmpje laten maken door een grafisch ontwerper, en heb ik mijn filmpje in de bioscoop voor honderden mensen kunnen vertonen. Hij zei JA! …alles is sales

Chris heeft op zijn 8-jarige verjaardagsfeestje zijn vriendinnetje Iris mee genomen naar een film voor 12+. Hij heeft zijn ouders weten te overtuigen dat ze daar écht wel groot genoeg voor zijn. #ALLES IS SALES. 

Vul onderstaand je gegevens in & win!